De Lessen, lesrooster, info, prijzen, U-pas

Lesrooster 2022 -2023

Lesrooster 2022 -2023

De informatie over het lesrooster 2022 - 2023 volgt. 

Gratis dansles met U-PAS

Gratis dansles met U-PAS

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige insc3rijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2022 tot 1 juli 2022.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Kinderlessen 2021 - 2022 op dinsdag, woensdag en donderdag (onder voorbehoud)

 

Plaats/tijd/locatie

Soort les

Leeftijd

Tarieven

Docenten

dinsdag

SOJOS Clubhuis

17:00 – 18:00 uur

City Jam

voortgezet onderwijs 12 en 13 jaar

 € 169,-

Charlotte van Werven

 

dinsdag

SOJOS Clubhuis

18:00 – 19:00 uur

Urban Crew

voortgezet onderwijs vanaf 14 jaar 

 € 169-

Charlotte van Werven

woensdag

SOJOS Clubhuis

14.30 - 15.15 uur

Kidsdance

vanaf 3 jaar t/m groep 3 

 € 158,-

Marie Louise Geurtsen

woensdag

SOJOS Clubhuis

15.15 - 16.15 uur

Young Urban 

groep 4 en 5 

 € 169,-

Marie Louise Geurtsen

woensdag

SOJOS Clubhuis

16:15 - 17:15 uur

Preselectie

2B Crew

op uitnodiging

€ 260,-

(= voor 2 lessen)

 

Marie Louise Geurtsen

Maartje van Ierland

woensdag

SOJOS Clubhuis

17.15 - 18.15 uur

Urban

groep 6,7, 8

 € 169,-

Maartje van Ierland

donderdag

Sojos Clubhuis

17.15 - 18.15 uur

Breakdance

alle leeftijden

€ 169,-

Tim van Ierland

Eutienne Rodriques 

donderdag

Sojos Clubhuis

18.15 - 19.15 uur

Selectie  2U Crew

op uitnodiging

 € 260,-

(= voor 2 lessen)

Charlotte van Werven

 

 

Volwassenen lessen 2021 - 2022 op maandag en woensdag

 

Plaats/tijd/locatie

Soort les

Leeftijd

Tarieven

Docenten

Maandag

De Vierstee

19.00 - 20.00 uur

Total Body Workout/

Pilates

 18+

 € 199,-

Joyce Geurtsen

maandag

De Vierstee

20.00 - 21.00 uur 

Zumba

 

 18+

 

 € 199,-

 

Joyce Geurtsen

woensdag

De Vierstee

19.30- 20.15 uur

Zumba Toning

 18+

 € 165,- 

Joyce Geurtsen

 

 

 

KINDERLESSEN ALGEMEEN

Bij 2 Move zijn er verschillende lessen voor kinderen. De lessen hebben een heldere structuur en een wisselend thema dat wordt doorgetrokken in alle lesstof. De dansvorm en muziek wordt afgestemd op de leeftijd van uw kind. Aan het eind van het lesjaar wordt een uitvoering gegeven in een theater. Helemaal geweldig natuurlijk met echte spotlights.

Alle lessen worden gegeven in het gebouw van SOJOS aan de Dorpsweg in Maartensdijk. Zie voor dagen/tijden/prijzen het rooster. Per les worden onderstaand de kenmerken weergegeven. Er zijn twee gratis proeflessen mogelijk om te kijken of het bij uw kind past.

Little Stars (groep 0 en 1)

Little Stars (groep 0 en 1)

Little Stars is een groep speciaal voor de jongste kinderen. 

Deze groep wordt dit seizoen opgestart. 

Het gaat vooral om de kennismaking met dans en het bewegen op muziek. Plezier staat voorop. 

De lessen vinden plaats op woensdagmiddag. 

KIDSDANCE (groep 2 en 3)

KIDSDANCE (groep 2 en 3)

Kidsdance is een mengeling van dans en expressie. 

Spelenderwijs leert uw kind te bewegen (dansen) op muziek. In een les zitten zoveel mogelijk bewegingsvormen, waaronder dansen, dingen uitbeelden en samenwerken. Er wordt gestimuleerd de eigen fantasie te gebruiken. Natuurlijk gaat het vooral om het plezier in bewegen! De lessen vinden plaats op woensdagmiddag.

 

YOUNG URBAN (groep 4 en 5)

YOUNG URBAN (groep 4 en 5)

Young Urban is een mengeling van dans en expressie. Spelenderwijs leert uw kind te bewegen (dansen) op muziek. Uw kind leert danspasjes en er wordt aandacht besteed aan de houding, motoriek, muzikaliteit, uitstraling en lichaamsbewustzijn. In deze les leren zij hoe zij het eigen lichaam kunnen gebruiken, hoe om te gaan met de ruimte en er wordt gestimuleerd de eigen fantasie te gebruiken. Onze vakdocent houdt hierbij rekening met de belevingswereld van kinderen.
De muziek is bepalend voor de sfeer en helpt kinderen zich te uiten. Natuurlijk gaat het vooral om het plezier in bewegen! De lessen vinden plaats op woensdagmiddag.

URBAN (groep 6, 7 en 8)

Bij Urban dance wordt gedanst op moderne muziek. Uw kind leert verschillende dansmoves en er wordt toegewerkt naar een choreografie. Er wordt aandacht besteed aan de houding, motoriek, muzikaliteit, uitstraling en lichaamsbewustzijn. In deze les leren zij ook hoe te bewegen in de ruimte en in de groep. Er wordt gestimuleerd om een eigen manier van bewegen te ontwikkelen en er wordt gewerkt aan een zelfzekere en krachtige uitstraling.

Het gaat vooral om het plezier in bewegen! De lessen vinden plaats op woensdagmiddag. 

URBAN (groep 6, 7 en 8)

CITY JAM (12 en 13 jaar)

CITY JAM (12 en 13 jaar)

 

City Jam is een vorm van streetdance: een dansvorm ontstaan op straat in de grote steden zoals New York. Veel bewegingen zijn herkenbaar van TV en videoclips. Tijdens de les worden combinaties van danspassen (choreografieën) aangeleerd. Een les bestaat uit een warming up, choreografie en cooling down. Een City Jam choreografie is een stijl met vette dancemoves vanuit allerlei verschillende streetdance stijlen. En natuurlijk op bekende moderne muziek. Elementen die centraal staan tijdens de lessen zijn: * performance * uitstraling * eigen stijl ontwikkelen * enthousiasme * techniek en kracht. De lessen zijn er voor kinderen van 12 en 13 jaar. De lessen vinden plaats op dinsdag.  

 

Urban Crew (14 jaar en ouder)

Urban Crew (14 jaar en ouder)

 

Urban Crew is een vorm van streetdance: een dansvorm ontstaan op straat in de grote steden zoals New York. Veel bewegingen zijn herkenbaar van TV en videoclips. Tijdens de les worden combinaties van danspassen (choreografieën) aangeleerd. Een les bestaat uit een warming up, choreografie en cooling down. Een Urban Crew choreografie is een stijl met vette dancemoves vanuit allerlei verschillende streetdance stijlen. En natuurlijk op bekende moderne muziek. Elementen die centraal staan tijdens de lessen zijn: * performance * uitstraling * eigen stijl ontwikkelen * enthousiasme * techniek en kracht. De lessen zijn er voor kinderen van 14 jaar en ouder. De lessen vinden plaats op dinsdag. 

 

 

BREAKDANCE - HIPHOP

BREAKDANCE - HIPHOP

Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying of b-girling, is een dansstijl. Breakdance vormt samen met rapgraffiti en dj'en de vier elementaire onderdelen van hiphop. Breakdance is ontstaan eind jaren 1970, begin jaren 1980 in de zwarte achterstandswijken in New York. Dj’s in die tijd begonnen draaitafels en een mixer te gebruiken om zo de break van een nummer eindeloos door te laten draaien (hier is de naam van afgeleid). Breakdance was uitgevonden om te dansen op deze nieuwe muziekstijl, die eerst bekendstond als electro, en zich later ontwikkelde tot hiphop en rap. De gettoblaster maakte het mogelijk om in de open lucht te breakdancen.

 

De dans heeft een veel verschillende soorten bewegingen, grofweg ingedeeld in top rock (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves en freezes (poses). Binnen breakdance draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Er is respect voor elkaars moves. De lessen vinden plaats op donderdag.

 

 

2 U Crew

2 U Crew

 

  

 

 

2 U Crew is de selectiegroep van 2 Move. Deelname is op uitnodiging. Er is twee maal per week een training en de groep neemt regelmatig deel aan wedstrijden en optredens. 

2 B Crew

2 B Crew

 

 

Naast ons oudere selectie team hebben we nu ook een jongere (pre) selectie opgezet. Deze crew gaat dit jaar ook meedoen aan wedstrijden en optredens. Deelname is op uitnodiging. 

VOLWASSENEN ALGEMEEN

Ook volwassenen kunnen terecht bij 2 Move. Iedere maandagavond en woensdagavond is er de mogelijkheid te trainen. Je werkt aan jouw gezondheid, bouwt conditie op, versterkt de spieren en wordt fitter. Maar bovenal zijn het gezellige lessen op moderne muziek.

Alle lessen worden gegeven in de VIERSTEE aan de Nachtegaallaan in Maartensdijk. Zie voor dagen/tijden/prijzen het rooster. Per les worden onderstaand de kenmerken weergegeven. Er zijn twee gratis proeflessen mogelijk om te kijken of het bij je past. 

TOTAL BODY WORKOUT / PILATES

Een workout die je lichaam mooier maakt, denk aan een plattere buik, gevormde dijen, strakkere billen en mooiere armen.

Er wordt tijdens de les gewerkt met de precisie, concentratie en controle van Pilates, de balans vanuit Yoga en de kracht en het uithoudingsvermogen van fitness. Het wordt een uitdagende workout die de spieren verlengt en sterker maakt, terwijl je tegelijkertijd vet verbrandt. Het vergroot en verstevigt de balans, de houding, de kracht, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit. Kortom het is een perfecte les wanneer je wilt afvallen, sterker wilt worden en tegelijkertijd wilt ontspannen.  Door de persoonlijke begeleiding is de les zowel voor beginners als gevorderden te volgen. Naast een gecertificeerde docent is er geregeld een fysiotherapeut aanwezig.

TOTAL BODY WORKOUT / PILATES

ZUMBA (TONING)

 

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merenque, samba en cumbia. De naam Zumba betekent zoveel als ‘lol hebben en bewegen’. En dat is het belangrijkste! Een Zumba-les is een van de leukste manieren om je conditie te verbeteren. Je verbrandt veel calorieën op een manier waarbij je niet merkt dat je ‘afziet’. Zumba Toning gaat nog een stapje verder: je traint je lichaam extra door gewichten (Toning sticks) te gebruiken. Toning sticks zijn licht gewichten gevuld met zand. Als je de sticks gebruikt, word je workout intensiever. Daardoor vorm en verstevig je je spieren meer.

 

 

 

 

Zumba Toning
Zumba Toning

Proeflessen gratis

Proeflessen gratis

 

De eerste twee lessen zijn gratis proeflessen, daarna besluit je of je door gaat bij 2 Move.

Voor nieuwe leden hanteren wij eenmalig inschrijfgeld. 

Inschrijven graag door invullen van het inschijfformulier klik hier 

 

Opgeven via aanmeldformulier

Opgeven voor 1 van de lessen bij 2MOVE kan je uitsluitend via het "AANMELDFORMULIER"  links in het menu.
 
Bel ook voor meer informatie of geef uw kind of uzelf direct op voor een proefles bij:

Lieneke Geurtsen, telefoonnummer: 06-51242490

 

of mail naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl of naar ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

 

De lessen worden gegeven in De Vierstee aan de Nachtegaallaan in Maartensdijk (volwassenen) en in het SOJOS Clubgebouw aan de Dorpsweg in Maartensdijk (jeugd). 

Aantekeningen bij de tarieven en inschrijfgeld

De tarieven zijn exclusief (eenmalig) inschrijfgeld en gebaseerd op een volledig verenigingsjaar.

Bij instappen op een later tijdstip wordt de contributie naar rato berekend. 

De eerste twee lessen zijn gratis proeflessen.  

Het inschrijfgeld is € 7,50 per nieuw lidmaatschap. 

In de algemene ledenvergadering op 15 juni 2023 worden de tarieven voor het seizoen 2023 -2024 vastgesteld. De indeling van de lessen is onder voorbehoud. Het kan zijn dat de les van u of uw kind(eren) volgend seizoen op een andere tijd plaatsvindt. De intentie van 2Move is wel om de huidige tijden te handhaven.

 

Bij 2Move is het altijd mogelijk om een 2e of 3e les te volgen. Bij het volgen van een 2e , 3e (of meerdere) les  is er een korting van € 50,00 per extra les (voor een volledig verenigingsjaar). De korting geldt per lid, niet per gezin.