Docenten

Joyce

Joyce

 

Hallo!

Ik ben Joyce, een van de docenten bij 2Move.

Ik ben als leerling bij 2Move (voormalig Gymma) gestart toen ik een jaar of 7 was. De sfeer van een vereniging past wel bij me. Ik vind het leuk om mensen persoonlijk te kennen en daarin mijn plezier over te brengen op anderen.

Toen ik op mijn 17e begon met studeren startte ik tegelijkertijd ook als docent bij 2Move. Ik zou hier tijdelijke inval zijn, en je ziet het, bijna 20 jaar later ben ik er nog altijd actief als docent. Ik heb eigenlijk altijd les gegeven aan alle leeftijden, maar heb dit de laatste jaren meer overgedragen aan de jongeren docenten. Een frisse jeugdige wind door de kinderlessen doen de lessen veel goed!

Als ik nodig ben voor invallessen zal ik er zijn, want de jeugd lesgeven is een cadeautje.

De studies die ik uiteindelijk gedaan heb zijn Conservatorium (musical/muziektheater) en ben ik afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie. De hoofdvakken van deze studies zijn zang, dans en drama, wat in mijn lessen toch altijd wel terug te zien is. 

Naast het lesgeven ben ik actief betrokken bij de jeugd van Maartensdijk als jongerenwerker van MENS de Bilt en draai ik samen met mijn man ons evenementenbureau BullsEvents. Het zingen doe ik nog steeds regelmatig samen met mijn zusje (Marie Louise, ook docent bij 2Move) en solistisch. 

De lessen die ik tegenwoordig voor mijn rekening neem zijn de Pilates en Zumba lessen. Het is heerlijk om mee te doen en te zien dan de mensen zich vermaken. Het is echt bijzonder te zien dat sommige leden al bij mij in de les zitten vanaf dat ik begonnen ben. Het geeft me een boost om er toch elke keer weer te staan en het uiterste van mezelf te willen vragen.

 

Hopelijk zie ik je eens in mijn les, dan gaan we er een feestje van maken!

 

Veel liefs Joyce

 

 

Luister hier naar een duet met Peter Vos en Joyce met het nummer van Andrea Bocelli: Vivo per lei

 

 

 

Marie-Louise

Marie-Louise

 

Hallo, ik ben Marie Louise en ik ben één van de docenten bij 2Move.

Toen ik 4 jaar oud was ben ik begonnen met dansen bij 2Move Maartensdijk (toen nog Gymma). Vanaf mijn 16e ben ik hier ook gaan lesgeven. Ik ben begonnen met het lesgeven van één groep en uitgegroeid tot het geven van meerdere lessen, waaronder de allerkleinsten, het selectieteam en geef ik ondersteuning en begeleiding aan andere docenten.

Ik heb de vooropleiding HBO van Lucia Marthas - Institute for Performing Arts gedaan, ben afgestudeerd als Artiest aan de Nederlandse Pop Academie en als uitvoerend en docerend Danser aan De Urban Dansopleiding.

 

Tevens heb ik verschillende diploma’s op het gebied van dans behaald, zoals zumba. Momenteel ben ik in de afrondende fase van mijn bachelor opleiding Toegepaste Psychologie en studeer ik af in de richting van coaching.

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met alles wat met zingen, dansen en acteren te maken heeft. Ik heb 6 jaar op het Nederlands Musical Ensemble gezeten en heb daar in verschillende musicals meegespeeld, zoals: Merlijn de tovenaar en Crisis op Camelot. Daarnaast heb ik één van de hoofdrollen gehad in de theatershow Schatten van de zee en in de show Wally en zijn vriendjes, in het Dolfinarium. Momenteel treed ik nog op als solist en samen met mijn zus Joyce als The Dreams. Samen met Joyce heb ik meegedaan aan The Winner is van SBS6, waar wij winnaar zijn geworden in de categorie Familie.

Ik geef nu al vele jaren met veel plezier les bij 2Move en heb ook weer heel veel zin in het aankomende seizoen. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken met een toffe eindshow als afsluiting.

 

 

 

 

Charlotte

Charlotte

 


Hoi, mijn naam is Charlotte en ik ben 18 jaar oud. Ik ben begonnen met dansen toen ik 5 jaar oud en ik ben toen begonnen bij 2move. Zelf heb ik ook een aantal jaar in het selectie team gedanst waarmee we regelmatig naar wedstrijden en optredens gingen. Ik heb altijd met veel plezier bij 2move gedanst en vind het daarom erg leuk om dit gevoel door te kunnen geven tijdens mijn lessen. Ik maak voornamelijk choreo’s in de stijl streetdance maar probeer regelmatig diverse stijlen te combineren.
Ik kijk er erg naar uit om aankomend seizoen weer te kunnen dansen en hoop jullie te zien tijdens mijn lessen en samen te kunnen dansen.

Kik

Kik

 

Hallo!

Ik ben Kik en ik breakdance nu 10 jaar. Ik ben al heel jong begonnen met Capoeira en twee jaar later met break. Ik hou enorm van dansen omdat het echt een uitlaatklep voor mij is. Ik ben namelijk zelf best wel een stuiterbal en met dans kan ik al mijn energie eruit gooien. Ik hou van het dansen samen met de crew. Het geeft mij een soort energie boost en ik voel me dan zielsgelukkig. Ik probeer mijn Capoeira en break samen te combineren en mijn lichaam volledig te voelen.
Naast breakdance zit ik ook nog op de middelbare school waar ik nu in 4 vwo zit.
Al moet ik eerlijk zijn dat ik liever dans dan dat ik leer.