Over 2MOVE

Halloween costume party vrijdag 15 oktober

 

 

Vrijdag 15 oktober is er eindelijk weer een disco in de Sojos, en dit keer met het thema: Halloween costume party! Iedereen mag zo uitbundig mogelijk verkleden in stijl, als we er maar niet te erg van schrikken. Dus gelieve geen enge maskers. Wij hebben er ontzettend veel zin in.

Jullie zijn er toch ook?

Alle vriendjes en vriendinnetje zijn welkom🎃 

entree: 2 euro, hiervoor krijg je een muntje voor drinken en een muntje voor iets lekkers.

Locatie: Sojos Maartensdijk, Dorpsweg 51

 

Stremmen voor RABO Clubsupport vanaf 4 oktober

Stemmen voor RABO Clubsupport vanaf 4 oktober, doe je mee? Jouw stem is belangrijk  
De Rabobank steunt verenigingen zoals 2Move. Verenigingen verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Elk jaar gaat daarom een deel van de winst van de Rabobank naar clubs en verenigingen. Komend seizoen willen we graag onder meer nieuwe materialen aanschaffen voor gebruik in de lessen. Wij kunnen elk bedrag goed gebruiken.
 
Hoe werkt het? Vanaf 4 tot en met 25 oktober 2021 kunnen Rabobank-leden een beperkt aantal stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Stemmen doe je via de Rabo App of online op Rabobank.nl/clubsupport.

Ontmoetingsdag zaterdag 25 september Vierstee - open les/workshop

 

Op zaterdag 25 september is er tussen 10:00 en 16:00 uur in de Vierstee een ontmoetingsdag waaraan diverse verenigingen op het gebied van cultuur, muziek en sport meedoen. Er worden allerlei activiteiten, optredens en workshops georganiseerd.  

 

Alle jeugdleden zijn welkom om mee te doen met onze open les/workshop van 10.00 tot 11.30 uur. Vriendinnetjes en vriendjes mogen ook meedoen. En natuurlijk zijn alle ouders van harte welkom om te komen kijken. Ook onze selectieteams 2U Crew en 2B Crew zullen aanwezig zijn.  

Vakanties 2021 - 2022 & agenda

  

Start nieuw seizoen

1 september, woensdag 

Ontmoetingsdag

25 september 

Disco Halloween SOJOS 

15 oktober, vrijdag 

Herfstvakantie 

16 oktober tot en met 24 oktober, week 42

Sinterklaas

5 december viering tijdens les week ervoor 

Kerstvakantie

25 december tot en met 9 januari, week 52 en 1

Moving  Maartensdijk 

6 en 7 januari

Nieuwjaarsdans

volgt 

Voorjaarsvakantie

26 februari tot en met 6 maart, week 9

2e Paasdag

18 april, maandag 

Koningsdag

27 april, woensdag 

Meivakantie

30 april tot en met 15 mei, week 18 en 19

Hemelvaartsdag

26 mei, donderdag 

2e Pinksterdag

6 juni, maandag 

Algemene ledenvergadering

16 juni, donderdag 

Generale repetitie eindshow   

25 juni, zaterdag Sojos (onder voorbehoud)

Eindshow

3 juli, zondag Theater Musketon

Afsluiting volwassenen

4 juli, maandag 

Start nieuw seizoen woensdag 1 september

 
Het is alweer zover, het nieuwe seizoen gaat van start. 
De lessen beginnen weer vanaf woensdag 1 september.
 
Het dansaanbod is aangevuld met de pre-selectie 2B Crew, het docententeam is uitgebreid, de docenten hebben hun BHV/EHBO training gevolgd en we hebben er allemaal weer super veel zin in. Naast de lessen gaan we ook weer andere activiteiten organiseren.  
 
De lesdagen en tijden zijn bijna allemaal hetzelfde gebleven, alleen is de Urban les een uurtje later. We zetten de lesgroepen nog even op een rij.  
 
Wij kijken in het volste vertrouwen uit naar een prachtig nieuw seizoen. Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken die door te flyeren, mee te denken of op iedere andere manier de vereniging steunt.
 
Heb je vragen, opmerkingen, ideeën, wil je meehelpen? Laat het ons svp weten.  
Wij wensen iedereen een sportief en gezellig seizoen toe!.
 
Plaats/tijd/locatie
Soort les
Leeftijd
Docenten
dinsdag
SOJOS Clubhuis
17:00 – 18:00 uur
City Jam
voortgezet onderwijs
12 en 13 jaar
 
dinsdag
SOJOS Clubhuis
18:00 – 19:00 uur
Urban Crew
voortgezet onderwijs
vanaf 14 jaar 
woensdag
SOJOS Clubhuis 
30 minuten 
Little Stars 
groep 0 en 1
(nieuwe groep)
woensdag
SOJOS Clubhuis
14.30 - 15.15 uur
Kidsdance
groep 2 en 3 
woensdag
SOJOS Clubhuis
15.15 - 16.15 uur
Young Urban 
groep 4 en 5 
woensdag
SOJOS Clubhuis
16:15 - 17:15 uur
Preselectie
2B Crew
op uitnodiging
woensdag
SOJOS Clubhuis
17.15 - 18.15 uur
Urban
groep 6,7, 8
donderdag
Sojos Clubhuis
17.15 - 18.15 uur
Breakdance
alle leeftijden
donderdag
Sojos Clubhuis
18.15 - 19.15 uur
Selectie 
2U Crew
op uitnodiging
 
 
 
 
maandag
De Vierstee
19.00 - 20.00 uur
Total Body Workout/ Pilates
 
18+
 
maandag
De Vierstee
20.00 - 21.00 uur 
 
Zumba
 
 
18+
 
 
woensdag
De Vierstee
19.30- 20.15 uur
 
Zumba Toning
 
18+
 
 
Wij kijken in het volste vertrouwen uit naar een prachtig nieuw seizoen. Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken die door te flyeren, mee te denken of op iedere andere manier de vereniging steunt.
 
Heb je vragen, opmerkingen, ideeën, wil je meehelpen? Laat het ons svp weten.  
Wij wensen iedereen een sportief en gezellig seizoen toe!.
 

BHV & EHBO

 

Alle docenten zijn op herhalingscursus geweest en

hebben weer een nieuw certificaat voor BHV en EHBO behaald. 

Tarieven en korting 2021-2022

De tarieven voor het komende dansseizoen zijn: 

Kidsdance        € 158,00

Jeugdlessen     € 169,00

Selectie           € 260,00

Volwassenen    € 199,00

Zumba Toning  € 165,00

 

Alle leden die het afgelopen seizoen lid waren en komend seizoen lid blijven ontvangen een korting van 20% op de betaalde contributie in het afgelopen seizoen. Voor de selectiegroep bedraagt de korting 10 %. 

Naast deze korting blijft ook de reguliere korting bij bijvoorbeeld het volgen van meerdere lessen van toepassing. 

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het seizoen van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk/per mail plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl.
Als het lidmaatschap niet tijdig wordt opgezegd is de volledige contributie voor het volgende seizoen verschuldigd. De reden hiervan is dat in de zomer een planning wordt gemaakt voor de danslessen en ook verplichtingen worden aangegaan zoals locatie en docenten voor het volgende seizoen. 

 

Terugblik seizoen en korting op contributie

Tijdens de ledenvergadering van vorige week is teruggeblikt op het afgelopen dansjaar. Een bijzonder jaar waarin de beperkingen in verband met de coronacrisis helaas als rode draad door heen liep en lessen en activiteiten deels niet of alleen in aangepaste vorm konden doorgaan.
 
Hoewel de docenten met veel inzet en creativiteit op alternatieve wijze invulling aan de lessen hebben gegeven, willen wij de leden ook financieel tegemoet komen in het ongemak door een korting op de contributie te verlenen.
 
De korting ziet er als volgt uit. Alle leden die dit jaar lid waren en volgend jaar lid blijven ontvangen een korting van 20 % op de betaalde contributie in het huidige seizoen 2020 -2021. De korting wordt verwerkt in de factuur voor het seizoen 2021 – 2022. Als je als lid van de vereniging wil afzien van de korting is dat ons welkom omdat veel van de kosten gewoon doorlopen zoals verzekering, contributie, gedeeltelijke vergoeding van docenten en huur van het SVM-veld. De selectiegroep valt buiten deze korting omdat zij extra lessen hebben gevolgd.
 
Voor de jeugd is er op woensdag 30 juni een leuke en sportieve afsluiting. Iedere groep krijgt daar een bericht via de app over.
 
Wij hebben nog steeds dringend behoefte aan uitbreiding van het bestuur en zouden blij zijn met iemand die in het bestuur wil deelnemen. Maar ook als je geen tijd of zin in een bestuursfunctie hebt, dan kunnen we je hulp (ook al is die beperkt) heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld fondsenwerving, kleding, publiciteit of catering.
 
Graag gebruiken wij deze gelegenheid om jullie allemaal te bedanken voor jullie begrip, loyaliteit en flexibiliteit in deze roerige tijden.
 
Het komende dansseizoen is er hopelijk één met betere vooruitzichten. Gezondheid, plezier en saamhorigheid is meer dan ooit van grote betekenis. In het vertrouwen op positieve verandering kijken wij uit naar een prachtig nieuw seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomer.
 

Nieuwe groep Urban dance voor jongeren van 16 jaar en ouder

 

In het nieuwe dansseizoen starten wij vanaf september 2021 met een groep Urban dance voor jongeren van 16 jaar en ouder. 

De lessen zijn op een locatie in Maartensdijk, zoals het er nu naar uitziet op donderdag om 18:15 uur.

Ben je hierin geinteresseerd, wil je je opgeven of heb je vragen neem dan contact op met Lieneke Geurtsen (voorzitter)  telefoon: 06-51242490 of mail naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

Helpende handen gezocht!

 

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op incidentele /projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

 

Wil je meer informatie lezen over wat het inhoudt, download dan met onderstaande pijl de volledige tekst. 

helpende_handen__2020.docx

Gratis dansles met een U-pas

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2021 tot 1 juli 2022.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving & beeldmateriaal

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle oude afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

2MOVE Statuten

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf